live-plus-online
Navigation

Online bijeenkomsten kun je op vele manieren organiseren en vanaf nog meer locaties realiseren. Als je gemak en professie wilt combineren dan is de Jij/ PlusStudio een perfecte locatie. Hier is alle denkbare techniek aanwezig. Wil je een tafelgesprek voeren, congres uitzenden, medewerkersbingo afvinken of een kookdemo houden, in Jij/ PlusStudio ben je welkom!

Sneek
De PlusStudio is gevestigd in het centrum van Sneek. Ruime parkeergelegenheid is voor de deur. In het pand is ruimte om de productie voor te bespreken of om nog even te werken aan de laatste input terwijl je collega bezig is met de laatste voorbereidingen van de inrichting. Gastvrijheid ten aanzien van de innerlijke mens is geborgd evenals flexibiliteit en betrokkenheid.

 

Sparren
De PlusStudio is gevestigd in het pand van PlusNauta (Martiniplein 11, Sneek). De mensen achter dit bedrijf hebben ruim 30 jaar ervaring in het meedenken over én de productie van bijeenkomsten. Zij kunnen je ondersteunen in de organisatie en productie van je programmaformat en content.