live-plus-online
Navigation

Wij helpen om verantwoord fysieke bijeenkomsten te organiseren. Jouw gast is daarbij het uitgangspunt. Waarmee trekken we aandacht? Is er nog angst of is de behoefte aan ‘handhonger’ dominant? De mens is van nature op zoek naar de sociale connectie, inspiratie en verbinding. Naar dat ene moment waarin er écht contact is. Dat blijft waardevol en onmisbaar in ons voortsnellende digitale tijdperk.

Het is een feit dat non-verbale communicatie gemist wordt bij online-bijeenkomsten. Het essentiële oogcontact, de lach, een grap, de introductie bij iemand anders……..live werkt dat toch anders. Elkaar ondersteunen, iets gunnen en voor elkaar klaarstaan doe je gemakkelijker als je in elkaars ogen kunt kijken.

Handhonger
Een verhoogd gezondheidsbewustzijn en richtlijnen van overheden gaan een andere invulling geven aan zakelijk sociaal contact. Handhonger noemen we dat; contact waarbij oprechte interesse de basis is voor een goed, persoonlijk gesprek.

Tot voor kort maakte een spectaculaire stageshow indruk, dat zal zo blijven. Primair zijn het de emotie, verbinding en intuïtie tijdens de persoonlijke ontmoeting die ons gaan ‘verleiden’ om naar een fysieke bijeenkomst te gaan.

Anders denken
Samenkomsten in de B2B-markt krijgen een ander karakter. Het nieuwe bewustzijn vraagt om (meerdere) kleine bijeenkomsten die dichtbij (provinciaal) zijn. Werk en plezier komen daarbij samen. Het vele thuiswerken vraagt om meer verbinding. Jouw doelgroep wil zijn gezicht laten zien om relaties te onderhouden, wil weten wat er is ‘te halen’. Dat vraagt om gerichte communicatie, strakke organisatie en een veilige productie.

Dat kan. Zolang de bezoekersaantallen gelimiteerd zijn, zou de hybride gast wel eens een ideale oplossing kunnen zijn. Deze bezoeker bij de fysieke bijeenkomst staat met een iPad in verbinding met collega’s die vragen kunnen stellen, mee kunnen kijken en luisteren. In Nederland spreken we – vanaf 1 juli – over groepen van 100 personen, in Zwitserland zijn groepen van 300 personen weer toegestaan. Wil jij weten wat er kan op locatie, voor jouw doelgroep? Klik dan hier voor de Jij/ Plus1m50scan.