live-plus-online
Navigation

Jij wilt een mooie, succesvolle en veilige zakelijke bijeenkomst organiseren, maar hoe pak je dat aan in de huidige nieuwe ‘1,50 meter afstand samenleving’? Wet- en regelgeving is door de Corona gewijzigd en wordt steeds weer aangepast, dus wat mag nu wel en wat niet. Wij helpen je daarbij met de Plus1m50Scan!

Wij doen dit door bij je langs te komen, wij luisteren naar je wensen, ideeën, welke doelgroep, je doelstelling etc. Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij aanvullingen geven, om iedere bijeenkomst tot een succes te maken. Omdat we op de beoogde locatie afspreken, kunnen we gelijk inventariseren wat er nodig is, om aan de huidige 1,50 meter afstand richtlijnen te kunnen voldoen.

Nadat alle wensen en eisen zijn geïnventariseerd, risico’s zijn besproken en geëvalueerd, ontvang je van ons binnen 5 werkdagen een rapportage per e-mail. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent, om jouw bijeenkomst verder voor te bereiden. Deze scan vertelt je wat jij wel kunt doen als je een bijeenkomst wilt organiseren. De Plus1m50Scan geeft – specifiek voor jouw situatie – de oplossing aan en wat er nodig is om gasten – binnen alle richtlijnen – comfortabel door het beoogde programma te leiden.

Wie zijn wij?
PlusNauta en Stilmace dienstverlening werken al jaren samen en hebben de krachten gebundeld om aan jou een eerlijk, betrouwbaar en praktisch advies te geven voor de te organiseren bijeenkomst. PlusNauta denkt met je mee over welk programmamodel het beste past bij je doelstelling, doelgroep én locatie. In de scan die we opleveren is aandacht voor communicatie, voor aantallen per (deel)sessie, voor de aankleding, routing & signing, meubilair, catering én natuurlijk de programmatische invulling. Stilmace dienstverlening kijkt naar de veiligheidskundige aspecten. De huidige wet- en regelgeving ten aanzien van de ‘1,50 m afstand samenleving’ van de RIVM worden verwerkt in een praktisch en toepasbaar, op de locatie die is getoond, plan van aanpak, met daarbij aandacht voor de briefing die is gegeven.

 

Kosten voor deze unieke Plus1m50Scan
De Plus1m50scan kost totaal € 950,00, exclusief BTW. Met de resultaten van deze scan kun je direct zelf aan de slag. Als je besluit om de bijeenkomst samen met PlusNauta te produceren, dan krijg je 50% van je scan-investering retour!

Direct een afspraak maken of informatie aanvragen?
Bel rechtstreeks met Bram van PlusNauta 06 536 709 85