live-plus-online
Navigation

Online bijeenkomsten kun je op vele manieren organiseren en vanaf nog veel meer locaties realiseren. Als je gemak en professie wilt combineren dan is de PlusStudio een perfecte locatie. Hier is alle denkbare techniek aanwezig inclusief de in Noord-Nederland wereldberoemde 1½ meter PlusTafel. Wil je een tafelgesprek voeren, congres uitzenden, medewerkersbingo afvinken, verkiezing, algemene ledenvergadering of een kookdemo houden, in de PlusStudio ben je welkom!

StudioBoven
Op de eerste etage is ‘StudioBoven’ ingericht. Een studio waar hybride bijeenkomsten georganiseerd worden. Er is plaats voor maximaal 30 mensen, rekening houdend met de 1,5 meter regel. Tussen de PlusStudio en StudioBoven kan live geschakeld worden.

Waar?
De PlusStudio en StudioBoven zijn gevestigd in het centrum van Sneek. Er is ruime parkeergelegenheid voor de deur. In het pand is ruimte voor productieteams, visagie of om te werken aan de laatste input terwijl je collega bezig is met de opbouw en inrichting. Gastvrijheid ten aanzien van de innerlijke mens is geborgd.