live-plus-online
Navigation

Bij een online bijeenkomst is het belangrijk dat jouw doelgroep participeert. Het scherm is het podium. Boeien is daarbij het sleutelwoord! Wij passen alle mogelijkheden toe om de online beleving zo ‘live als mogelijk’ te ervaren. Interactie en heldere communicatie in het voor- en natraject zijn belangrijk. De studiosetting en het decor versterken de identiteit van jouw merk of organisatie.

De online bijeenkomst wordt gedegen voorbereid met een format op maat. Samen met ons zit jij in de redactie van de bijeenkomst. We maken een script en in overleg met jou de content van de online bijeenkomst. We schakelen naar behoefte sprekers, bekende presentatoren of artiesten in als zij de boodschap krachtiger kunnen maken. Onze eigen beeld-, licht- en geluidtechnici zorgen met professionele techniek voor een probleemloze online uitzending vanuit de PlusStudio.

 

Wat is mogelijk?
Door het vele thuiswerken zoeken klanten een oplossing om met hun relaties verbonden te zijn. Medewerkers, klanten, aandeelhouders en leveranciers zijn specifieke doelgroepen die essentieel zijn in de bedrijfsvoering. Een op maat gemaakte bijeenkomst met afwisseling verbindt en boeit het beste. Informatie verstrekken via een demonstratie, discussie, cabaret, quiz of talkshow levert bewezen effect op. Bij ieder congres of ledenvergadering gaat het om het verhaal dat je wilt delen. Daag ons uit om voor jouw organisatie een uniek verhaal te ontwikkelen.

 

Kom een kop koffie drinken of bel, mail, app om meer inspiratie op te doen.

Contact